Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Faredőny gyártás és szerelés
Faredőny

 

Vállaljuk faredőnyök tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. A redőnylécek borovi fenyőből készülnek, majd különböző kezelésekkel, gombaölő alapozóval, különböző lazúrok, pácok, illetve festékek alkalmazásával teszik ellenállóvá az időjárás viszontagságaival szemben. Több szempontból is praktikus a faredőny, többek között a fa eredendően magas fokú hőszigetelő hatása miatt. A faredőny egyedülálló, 25 – 75 %-os léc-rés arányának köszönhető szellős árnyékoló hatása. Vevőink bármely színben megrendelhetik.

 

 

Faredőny munkáink:

    

    

    

 

Egy kis ismertető:

Ez a klasszikus stílusú árnyékoló mindmáig megőrizte népszerűségét. Gyártását az 1800-as években kezdték meg Esslingenben, így közel 200 éve elérhető a vásárlók számára. Igazi kézimunka. A redőnyök között a magas árfekvésű kategóriába tartozik, ami nem véletlen hiszen élettartama eléri a 60 – 70 évet.

A faredőny természetes szépségével igazi ékszere lehet otthonának. Csak belső tokos kivitelezéssel valósítható meg, a redőnylécek vastagsága miatt. A mozgatása lehet mechanikus, illetve elektromos. A mechanikus mozgatás felhúzó hevederrel (gurtni) történik. Elektromos mozgatás esetén fali kapcsolóval, vagy távirányítóval ellátott  Kondoroll redőnymotorokat használunk fel.

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT