Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Műanyag redőny gyártás és szerelés

 

Vállaljuk műanyag redőnyök tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. A redőnyök beszerelése darabonként kb. 20 – 30 percet vesz igénybe, elektromos szerelés esetén ez változhat.

 

 

Műanyag redőny munkáink:

    

 

Egy kis ismertető:

 

A műanyag redőnynek 3 változata van. Az ún. külsőtokos, a külső vakolható tokos és a hagyományos belső tokos. A külsőtokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel jó hőszigetelő, jól sötétít és végül, de nem utolsó sorban a legolcsóbb árfekvésű redőnyfajta.  Legtöbb alkatrésze műanyagból van, kivétel a redőnytok (szinterezett alumínium)  és a tengely (acél). A műanyag lefutók zajcsillapító gumikkal vannak ellátva.

A vakolható tokos változatnál annyi eltérés van, hogy a redőny tokja kívülről nem látható.

A hagyományos belső tokos változatnál a lefutó anyagában lehet eltérés. Régi, illetve új tokbeépítésnél is lehetséges a redőny cseréje, illetve új onnani beépítése.

Mozgatása manuálisan és elektromosan is megoldható. A manuális mozgatás felhúzó hevederrel (gurtni) történik. A felhúzó hevedert a falra szerelt, vagy a falba vésett ún. automata tekeri fel. Elektromos kivitelezésnél falikapcsolóval, vagy távirányítóval mozgathatjuk a redőnyt. Redőnyeinket Kondoroll redőnymotorokkal látjuk el.
 

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT