Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Roletta gyártás és szerelés

 

Vállaljuk rolettája tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. Széles színválaszték amit az esetleges felmérés esetén mutatunk meg Önnek, amiből kiválaszthatja a kedvére való színt. A motoros roletta a rugós roletta elvén működik, csak a tengelyét  egy általunk forgalmazott csőmotorral látjuk el, ennek köszönhetően távirányítóval, vagy fali kapcsolóval működtethetjük.

 

 

Roletta munkáink:

    

    

 

Egy kis ismertető:

 

Lakások, munkahelyek napvédelmére ajánljuk. Tokozott kivitellel és megfelelő textillel akár 100%-os sötétítést is elérhetünk. A hagyományos rugós rolettákon kívül a modern kor követelményeinek megfelelően, van tetősík ablakba való, tetőtéri, golyólánccal kezelhető és motoros roletta is.

A rugós működtetésű roletta függőleges ablaknál, bárhol megállítható és egy mozdulattal eltüntethető.
A könnyű mozgatás érdekében a magasabb rolettáknál golyóláncos megoldást alkalmaznak, ez szintén bárhol megállítható. A rugós roletta elvén működik, annyi a különbség, hogy ez felszerelhető tetőtéri ablakokra is.

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT