Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Történetünk 1896-óta

Üdvözöljük a Kondoroll weboldalán!


Cégünk fő tevékenysége redőnyök tervezése és kivitelezése, valamint szerelése és javítása. Cégünk több mint 100 éves múltra tekint vissza, és többszáz referencia munka áll már mögötte. Szakmai tapasztalatunk és hagyományaink miatt valamennyi megrendelőnk elégedetten gondol vissza ránk. Áraink a piaci díjaknak megfelelőek, de a minőség amit garantálunk jóval a piaci átlag felett áll. Tekintse meg színes kínálatunkat és vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Cégünk ötvözi a tradíciót és a modern technikát. Jellemző ránk a hosszútávú, modern gondolkodás és generációkat átölelő cégtörténet garanciája a minőségi munkának. A honlapon feltüntetett termékek előállítását, felszerelését beüzemelését, valamint javítását, karbantartását is vállaljuk. A jövőben szeretnénk árainkat versenyképes szinten tartani és azt, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen.

Kellemes időtöltést oldalunkon: Kondor György ügyvezető 

 

Rólunk írták:

"Kondor Redőny - A Redőnyösök dinasztiája

Történetünk az 1867-es kiegyezést követő években kezdődik. Akkor, amikor Magyarország néhány évtized alatt a tudományos kutatás és az ipari gazdasági fejlődés tekintetében a világ példaképévé vált. Ekkor számtalan új iparág született, köztük a mechanikus közbiztonságvédelem első jelentős hazai "zászlóshajója" Kondor Rezső Lakatosáru és Redőnygyára. Az alapítás éve - 1896 - óta 112 esztendő telt el, s a cég Kondor Redőny néven ma is működik, mégpedig az alapító utódainak irányításával és közreműködésével. Az ötvenkettedik évébe lépett Kondor György, a gyártók ötödik generációját képviseli. Az alapítóról, a hazai redőnygyártásról, a következőket tudtam meg Kondor Györgytől:

1871-ben született Kondor Rezső az 1800-as évek végén Németországban inaskodott, ott szerzett lakatos mester-igazolványt, aminek birtokában a külföldön készülő redőnyök iránt megnövekedett kereslet hatására redőnygyártással kezdett el foglalkozni. Mielőtt azonban 1896-ban elindította a gyártást, elutazott Heidelbergbe és ott alaposan megismerkedett a redőnygyártás technológiájával. Legelőször esslingeni faredőnyöket, rácsokat, napellenzőket gyártottak, majd pedig a reluxa ősének tekinthető zsalusinet és acélredőnyök is felkerültek a terméklistára. Átvészelték az első és második világháborút, a köztük és utánuk jelentkező gazdasági kríziseket. 1927-ben Kondor Rezső redőny gyárost a Magyar Vaskereskedők és Vasiparosok Országos egyesülete nagy aranyéremmel tüntette ki. Az ezt tanúsító díszoklevél ma is ott függ az Egressyi úti üzemcsarnokból leválasztott iroda falán, egy bekeretezett 60 esztenős fénykép társaságában. A gyár elpusztíthatatlannak tűnik. Legalábbis, ideig - óráig... "Édesapámtól tudom, hogy 1950-ben az államosítást követően az Ilosvai téren működő gyárat bezárták, a gépeket szétverték, vagy jobb esetben elszállították..." - meséli Kondor György, majd megemlíti, hogy a gyár újjászületését tulajdonképpen 1956-os forradalmat eltipró szovjet harckocsisoknak "köszönhetik". A tankok ágyúikkal és nehézgéppuskáival Budapest legtöbb városnegyedében ugyanis tönkretették a redőnyök nagy részét. "Amikor 1956 őszén megkezdődött a romeltakarítás és az épületek helyreállítása, valakinek a főváros tisztviselői közül eszébe jutott a Kondor Redőnygyár. Felkutatták az alapító Kondor Rezső, János nevű unokáját, vagyis az édesapámat, s engedélyezték, hogy kisiparosként egy pincében kezdjen redőnyöket javítani és gyártani..." Sok korabeli fotóval illusztrálhatnánk a gyár történetét, ezek közül helyszűke miatt csak kettőt ajánlunk. Az egyiken valamikor 1900 évek elején készülhetett a dolgozók láthatók rajta a cégtulajdonos társaságában. A második felvétel a, a már említett 1927-ben kiadott díszoklevél látható. Kondor György a cég jelenlegi vezetője a Közlekedési és Műszaki Főiskola Járműgyártó Üzemmérnöki karán szerzett ismereteit a redőnygyártásban kezdte kamatoztatni. A cégvezetés terhei egyelőre György vállaira nehezednek, aki elődeihez méltóan küzd a 112 múltra visszatekintő cég megmaradásáért. "Ezt a nagy üzemcsarnokot valamivel több mint tíz esztendeje vásároltuk meg..."- vezet végig a redőnygyártásnál nélkülözhetetlen gépek között. "Megnőtt az érdeklődés termékeink iránt Ausztriában. Itt egy munkafelvételi és kereskedelmi irodát nyitunk hamarosan. Bízom benne, hogy Kondor márkanév nem vész feledésbe..." Bízzunk benne, hogy így lesz."

Márkus Csaba

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT