Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Szalagfüggöny gyártás és szerelés

 

Vállaljuk szalagfüggönye tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. A szalagfüggöny egyszerűen felszerelhető és a szalagfüggöny javítás és a szalagfüggöny karbantartás könnyen elvégezhető.

 

 

Szalagfüggöny munkáink:

    

    

 

Egy kis ismertető:

 

A modern árnyékolástechnika egyik használt és kedvelt terméke a szalagfüggöny. Elegáns megoldás, ezért nagyon praktikus irodákban, munkahelyeken illetve lakásokban egyaránt. Nem csak azért mert esztétikus, hanem könnyen szabályozható vele a kívánt fénymennyiség és térelválasztóként is alkalmazható. A szalagfüggöny előnye, hogy ferde felületeket (pl. boltíveket) is leárnyékolhatunk vele.

A szalagfüggöny szerkezete egy alumínium karnisban található. A lamellák anyaga üvegszál alapú, ennek köszönhetően könnyen tisztítható és ellenáll az UV sugárzásnak. Kezelése egyszerű, a szalagfüggöny lamelláit egy golyós lánccal tudjuk állítani, míg az elhúzásra egy nehezékkel ellátott zsinór szolgál. Telepítése nem vesz sok időt igénybe. Anyagmintázatában és színválasztékban gazdag. Típusai között megtalálható az egyenes szalagfüggöny, a ferde szalagfüggöny, fa szalagfüggöny és fólia szalagfüggöny.

Szalagfüggöny típusai:

1. Az egyenes szalagfüggöny hivatalok és irodák kedvelt árnyékoló eszköze. Mára viszont hatalmas színválasztéka lehetővé teszi lakások ízléses díszítését is. Kis helyigényű (szalagfüggöny karnisának magassága mindössze 25mm).

2. A ferde szalagfüggöny használata elsősorban ferde felületek (pl. ferde fal) árnyékolását teszi lehetővé. Ezen szalagfüggöny is több színválasztékban kapható, rendelhető.

3. Erős fényhatásnak kitett lakások és irodák kedvelt árnyékoló eleme az újdonságnak számító és egyedi technológiával készült hővédő anyagból előállított szalagfüggöny. A termék kiemelkedő tulajdonsága, hogy nem csak a meleg ellen véd de az üveg hővisszatartó képessége is jelentősen megnő használatával, ami téli fűtési szezonban csökkenti az ablakon kiáramló hő mennyiségét.

4. Fa szalagfüggöny: igényes és esztétikus árnyékoló elem, amely elsősorban modern irodák és lakások árnyékoló eleme. Előnye, hogy egyszerűen szerelhető és nem igényel karbantartást, térelválasztó elemként is funkcionálhat. A szalagfüggöny anyaga: fa és bambusz.

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT