Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Szúnyogháló gyártás és szerelés

 

Vállaljuk szúnyoghálója tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. A szúnyoghálót ajtókra, ablakokra, a rovarok elleni védelemhez ajánljuk, fix illetve mobil (rolós) kivitelben. A műanyagkeretes alapszínekben (fehér és barna) rendelhető meg. Az alumínium keretest a RAL színskála bármely színe alapján elkészítjük. A háló maga egy tűzálló üvegszálas anyagból készül, világosszürke színben.

 

 

Szúnyogháló munkáink:

      

 

 

Egy kis ismertető:A fix szúnyoghálókat ablakokra, vagy olyan felületekre célszerű felszerelni, ahol nem mozgunk rendszeresen. Szerelése csavarokkal történik és ahogy a nevében is benne van, a szerelés után nem lesz mozgatható. Kettő fajta fix szúnyogháló létezik, a műanyag- ill. az alumíniumkeretes.

A mobil szúnyogháló ugyan azt a funkciót tölti be, mint a fix, azzal a különbséggel, hogy a szúnyoghálók ezen fajtái mozgathatóak és szinte teljesen eltüntethetőek. Könnyen kezelhető, kis helyigényű szúnyogháló. A háló egy alumínium tokba (RAL színskála bármely színével rendelhető) tekeredik fel, tehát felhúzott állapotban nem látható. A mobil szúnyoghálónak két változata van: a függőlegesen, illetve a vízszintesen mozgatható. Ablakoknál a függőlegesen mozgatható változat, ajtóknál pedig a vízszintesen mozgatható változat javasolt. Az utóbbiból van egy- illetve kétszárnyas megoldás.

A plisszé szúnyogháló nem tartalmaz rugós alkatrészt, a meghibásodási lehetősége csekély, kezelése rendkívül egyszerű.

A nyíló ajtós szúnyogháló, mint a nevében is benne van, ajtószerűen működik, rugós zsanérral van ellátva a tökéletes biztonságért.

Ezeken kívül létezik egy ún. paneles szúnyogháló, mely szalagfüggönyszerűen működik.

A tolóajtós szúnyoghálót a nagyobb felületek befedésére használjuk, pl. balkonajtók.

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT